Zoeken naar lekker voor

Uw zoekactie voor lekker voor leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bi Pijper 46 jaar Antwerpen - Turnhout
Bi pijpt graag Ouder leeg!!
Ik ben Geile bi 46/168/80 getint, verzorgd en niet roker verplaatst enkel en zoekt liefst ouder voor deze avond rond 18u die zijn pik lekker gepijpt wil worden of meer.., tongen, samen naakt, 69, en liefst in regio Geel, Kasterlee en Turnhout. Hygienisch, Discretie, respect gevraagd en geboden.  

Bi pijpt graag Ouder leeg!!
Bifun! 56 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wie heeft ook goeste?
Ben slanke versa, zin in al wat maar lekker is en mag, ook koppels en tv. Stel gerust iets voor bij echte interesse! Kan ontvangen of wat kort verplaatsen.  

Wie heeft ook goeste?
astra 57 jaar Antwerpen - Olen
ik zoek
voor later deze avond een lekkere trio bi mannen gay koppels alles welkom ik verwen jullie graag vooral wil ik zeer graag lekker pijpen terwijl de andere men kontje heerlijk vult met zen pik om de beurten mogelijk liefst beiden klaarkomen op men gezicht en mond ik lik en zuig verder proper kan zelf NIET ontvangen hopelijk jullie wel steeds reageren met stats en foto van beiden dit is ernstige adv dus fakers rot op geen single dates enkel trio tenzij.....  

ik zoek
xxx 52 jaar West-Vlaanderen - Waregem
De lente in de broek
Kent iemand een discrete plek buiten om lekker naakt te gaan en waar we geile sex kunnen hebben? Binnen mag natuurlijk ook.  

De lente in de broek
gisteren
Gust 64 jaar Antwerpen - Merksem
Geile sexbuddy(s) gezocht
Ik ben wel wat ouder maar vind het nog altijd fijn om af en toe lekker geil te doen. Strelen, likken, pijpen, rukken, rimmen, ... bij eventueel neuken ben ik eerder bottom ingesteld. Ik vind mijn plezier in het verwennen dus jij mag gerust passief blijven als je dat wil. Ik stel als voorwaarde dat jij intiem kaal bent en erg verzorgd. Bij de juiste klik kan veel (niks moet) en heb ik geen taboes. Ik (178/70/14*4/onbehaard/geen baard of snor/erg verzorgd) kan geregeld ontvangen. Discretie verzekerd.  
gisteren
Mister 44 jaar Antwerpen - Brecht
Jonge Pijper gezocht
Jonge Pijper gezocht Max twintiger die discreet kan ontvangen en mij eens even lekker wil leegzuigen. Moraal postuur intiem getrimd gemiddeld geschapen  
Stef 55 jaar Antwerpen - Turnhout
Geile bot wil zich vandaag laten vol schieten
Je komt binnen,zit klaar op zijn hondjes op bed,je betast mijn kaal geil kontje,als je stijf staat,ga je mij neuken,je schiet mij lekker vol,en je vertrek weer,met lege ballen,wie komt mij vol schieten….  

Geile bot wil zich vandaag laten vol schieten
gisteren
Gertjan 37 jaar West-Vlaanderen - Damme
Zaadmoment
Geil warm dagje vandaag. Wie heeft zin om zijn pik uit te halen of broekje naar beneden te doen en zich te laten pijpen of af te rukken. Je zaad op of in mijn mondje te schieten. Lekker genieten van het momentje.  
Likken jou kont 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
Mooie dagrit En dan je kont likken
Vandaag is het prachtig weer en ik ben alleen nu rond rijden in mijn mooie auto en ik wil dat iemand met me meegaat en we zullen een leuke dag hebben en ik zal lekker verwennen worden. Ik ben een zeer elegante en hygiëne man, en ik ben op zoek naar een jonge man, en het belangrijkste is persoonlijke hygiëne, want ik wil je kont aanraken, kussen en dan voor je likken.Wie staat er klaar om hem in mijn auto te komen brengen? Ik geef de voorkeur aan een jongeman jonger dan 25 jaar.snel reageren ik wacht op je  

Mooie dagrit En dan je kont likken
gisteren
Dirk 45 jaar Vlaams-Brabant - Glabbeek
Lekker laten spuiten
Waar kom ik langs? Ik kom binnen en we gaan samen ik de zetel zitten. Ik begin zachtjes over je broek te wrijven en voel al wat voor lekkers je in je broek hebt… ik open je rits en trek je broek zachtjes omlaag… ik begin je lul uit uw slip te halen en pijp jou lekker hard.. ten slotte pijp ik je tot je al uw zaad over mijn gezicht spuit…. Waar kom ik langs?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10